Piata romaneasca

Piata Romaneasca

www.piatarom.ro
Am realizat aceasta platforma complet gratuita in speranta ca vom reusi sa eficientizam relatia productator-cumparator. Platforma functioneaza sub forma de licitatii online, astfel ca orice producator isi poate calcula corect pretul minim de la care poate porni licitatia.

Pe siteul nostru sunt invitati toti producatorii si ii incurajam sa isi completeze profilul cu date reale. Fiecare utilizator este responsabil pentru datele adaugate sau completate in platforma.

Siteul nostru nu intermediaza nici o tranzactie, in consecinta relatia cu potentialii cumparatori se va realiza in mod direct. Este important sa completati in contul dumneavoastra date cat mai reale si mai complete pentru a putea fi contactat cat mai usor. Nu ezitati sa adaugati numar de telefon, adresa, adresa de email, precum si date de identificare atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Siteul nostru nu isi asuma responsabilitatea pentru anunturile adaugate. Nu verificam daca anunturile sau utilizatorii sunt reali, dar daca vor fi identificati vor fi stersi din sistem.

Anunturile sunt aprobate de un administrator pentru a evita postarea anunturilor false sau care reflecta alte produse sau anunturi.