Stiri

VeDem Just a livrat plastic către #VoluntariatBarlad pentru viziere în Vaslui. APEL pentru donaţii şi sponsorizări!


O tonă de material plastic a ajuns la grupul civic #VoluntariatBarlad pentru confecţionarea de viziere în judeţul Vaslui. Comunitatea face un APEL pentru donaţii şi sponsorizări!
Aproape 1000 kg de material plastic a fost livrat în cursul zilei de azi din Cluj de către asociaţia VeDem Just către Grupul civic #VoluntariatBarlad. Ambele organizaţii fac parte din reţeaua informală viziere.ro, constituită acum o lună pentru a dota cu scuturi faciale personalul medical din unităţile spitaliceşti. Materia primă va fi destinată confecţionării a câtorva zeci de mii de viziere pentru unităţile medicale din Vaslui, dar şi din judeţele învecinate. Toate vor fi distribuite gratuit!

Multumim domnului Marius Crihan si firmei M&M Solutii Termice Bacau( www.ct1.ro ) pentru transportul gratuit al materialului plastic de la Cluj la Barlad!
#VoluntariatBarlad este constituit dintr-un grup de voluntari care şi-au unit forţele pentru a ajuta autorităţile în lupta împotriva Covid-19. Voluntarii deţin centre dotate cu lasere necesare pentru tăierea plasticului şi confecţionarea vizierelor, care au fost distribuite în mod gratuit către Spitalul din Bârlad, Spitalul Dimitrie Castroian din Huşi şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui. Voluntarii au realizat şi testat primele cabine de decontaminare care vor fi montate în zilele următoare în spitalele din judeţul Vaslui. De asemenea, împreuna cu diverşi parteneri şi colaboratori, grupul civic a ajutat câteva zeci de familii nevoiaşe, vârstnici şi copii şi a venit cu diverse dotări în sprijinul mai multor spitale, unităţi de poliţie, jandarmerie şi armată, farmacii, cabinete de medici de familie, primării, unităţi SMURD. Cei care doresc să devină parte din comunitate pot completa un formular pe http://voluntariatbarlad.ro.
Avem o noutate pentru producatori si cumparatori: impreuna cu partenerii nostri am creat platforma https://piatarom.ro . Am realizat aceasta platforma complet gratuita in speranta ca vom reusi sa eficientizam relatia producator-cumparator, evitand astfel intermediarii. Platforma functioneaza sub forma de licitatii online, astfel ca orice producator isi poate calcula corect pretul minim de la care poate porni licitatia.
Asociaţia VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie – este cunoscută pentru programele sale de educaţie juridică destinate elevilor, desfăşurate în ultimii cinci ani. În ultima lună a distribuit peste 15.000 de viziere. O parte au fost livrate în primele zile chiar în Bârlad, la sugestia unui europarlamentar. Asociaţia este constituită din tineri jurişti şi cadre didactice şi are un proiect ambiţios pentru această perioadă: să producă 270.000 de viziere pentru România şi Republica Moldova din cele 24 tone de material plastic achiziţionat din import. Pentru plata acestui transport este nevoie de o sumă mare de bani pe care doar donaţiile dvs o poate acoperi. Detalii găsiţi pe www.vedemjust.ro.

Acţiunile noastre pot fi susţinute astfel:
1. Donaţii de 2 EUR prin SMS la nr 8837 cu textul “VASLUI” pentru a susţine campania “Impreuna ajutam spitalele din Vaslui” (Episcopia Huşilor)
2. Donaţii către VeDem Just prin Revolut la nr. 0748.294.841 sau prin FACEBOOK la adresa https://facebook.com/donate/519085202137369;
3. Donaţii prin transfer bancar pentru iniţiaivele #VoluntariatBarlad în contul Asociaţei FILANTROPIA ORTODOXA HUŞI, cont RO39RNCB0503160373430001, deschis la sucursala BCR HuŞi.
4. Donaţii în contul ING Bank al Asociaţiei Voci pentru Democraţie şi Justiţie RO34INGB0000999905740856 .

Dan Albu
#VoluntariatBarlad
Episcopia Husilor
Tel. 0756415829

Cristi Danileţ
Asociaţia VeDem Just
Tel. 0742182581

VIADA produce combinezoane de protectie reutilizabile

Combinezoane direct de la producator, chiar din Barlad :
Oferta Viada
www.viada.ro

!ANUNT IMPORTANT!Masti de unica folosinta si masti FFP2 cu adaos 0%

Dupa EMAG, Altex anunta si ei ca au adus la vanzare masti cu adaos 0%!
Masti FFP2 Altex: www.altex.ro
Masti de unica folosinta Altex: www.altex.ro
Unica folosinta Emag: www.emag.ro

Detalii: www.startupcafe.ro
Puteti gasi masti si in Barlad, cu 5lei/buc., la farmacia ELEFARM(in CENTRU langa VIP/CEC)!

#covid #voluntariat #voluntariatbarlad #voluntariatvaslui

Masti de unica folosinta fara adaos comercial

Set 50 bucati Masti de protectie de unica folosinta – produs vandut fara adaos comercial
www.emag.ro

Producator autohton de materiale de protectie medicala

Compania 4BRANDS produce, în fiecare zi, câte 4.000 de combinezoane, halate, capeline și botoși și până la 2.000 de lenjerii de unică folosință, urmând să crească capacitatea de producție a fiecărei linii de produs cu 25%, până la sfârșitul acestei luni(aprilie 2020).
www.taparo.ro

Primul zbor operat de Blue Air în China.

BLA 981 pushback in progress and Fly Blue, Fly high and safe, Blue Air
Am fost onorați să asistam, virtual, alături de conducerea companiei, la întreaga operațiune de încărcare a primului zbor operat de Blue Air în China.
Citeste mai mult…

270.000 de viziere

Asociația VeDemJust are bucuria de a vă anunța încheierea tranzacției pentru achiziționarea a 24 tone de material plastic destinat confecționării a 270.000 de viziere ce vor fi livrate gratuit unităților medicale din România.#voluntariat #voluntariatbarlad #impreuna #PleaseShare #TeRogDistribuie #ȘiTuPoțiSalvaVieți #AjutăMedicii #AjutăEfortulNațional #ChiarȘiDeAcasă #CuIntegritate!
Citeste mai mult…